Over ons

Waarom kopen bij Tafels van Steen? Hier onze voordelen op een rijtje:

"Samen van natuursteen jouw ideale droomtafel creëren"

Over Tafels van Steen

Leuk dat je er bent, mijn naam is Daniel. Geïnspireerd door mijn steeds groter wordende interesse voor natuursteen en interieur en het als een bijna vanzelfsprekend lijkend decor van het familie natuursteenbedrijf was mijn koers snel bepaald.

Ik wil tafels maken die echt passen bij de klant. Thuis is een veilige en vertrouwde omgeving. Hier horen dus ook tafels die echt bij jou passen. De gestandaardiseerde tafels van massa-land kennen we allemaal wel. Bij Tafels van Steen kun je zelf de tafels samenstellen. Grootte, kleuren en vormen bepaal je zelf. Niemand heeft dezelfde tafel, en dat maakt het zo uniek!

Tafels van Steen verkoopt de tafels en tafelbladen rechtstreeks uit eigen fabriek. Wij bieden kwaliteit tafels zonder tussenhandel met als specialiteit: Kwartsiet en Graniet. De meubelstukken worden gemaakt en geleverd door vakmensen met jarenlange productkennis en het belangrijkste: passie.
Alle werkzaamheden worden verricht door onze eigen toppers. Snelle levertijden en persoonlijke contacten zijn dus vanzelfsprekend binnen onze organisatie.

Wij zetten de koffie alvast klaar. Hopelijk zien we jou snel in onze fabriek/showroom.

Woonmaanden actie!

Ontvang een bijzettafel ter waarde van €399 cadeau bij aanschaf van een eettafel of salontafel (vanaf €950).

Geldig van 20 oktober tot en met 30 november!