Maatwerk

Bij Tafels van Steen is er altijd ruimte om anders te denken over maatvoering, steensoorten en design. Ook als je al een bestaand onderstel hebt zijn wij graag jouw partner. Het combineren van meubelstukken met de mooiste marmer, graniet of kwartsiet soorten is onze grootste passie. De salontafel moet breder of de eettafel moet groter? Dit in combinatie met een organische bijzettafel? U roept, wij draaien. Hebben wij een bepaalde steensoort niet staan? Dan gaan wij deze vinden bij onze leveranciers in Italië.

Maatwerk

Al onze tafels worden op maat gemaakt. Ben je op zoek naar wat inspiratie? Of ben je nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem eens een kijkje op onze Instagram! Liever alles in het echt bewonderen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor in de fabriek.

Van natuursteen naar droomtafel

1. Bezoeken

Een bezoek aan onze showroom en fabriek is absoluut de moeite waard. Wij hanteren geen vaste openingstijden maar bieden je 7 dagen per week de mogelijkheid om onze modellen en steensoorten te komen bekijken. 

Uiteraard wel op afspraak, zodat wij de tijd kunnen nemen om je uitgebreid te informeren.

2. Bepalen

Bij je bezoek aan onze voorraad bepalen we samen welke plaat of deel van de plaat uiteindelijk gebruikt gaat worden voor je tafel. 

Zo zijn er straks geen verrassingen als wij de tafel zelf bij je komen plaatsen!

3. Bewonderen

Nadat we bepaalt hebben welke plaat het gaat worden, zetten wij deze steen voor je apart. Samen maken we dan de planning voor de uiteindelijke levering. Wat ons betreft op een zo kort mogelijke termijn.

Je wilt tenslotte zo snel mogelijk genieten van je meubels en het nieuwe pronkstuk laten bewonderen..!

Tafels op de zaak?

Zoek je voor je project designtafels of heb je grotere aantallen nodig? Ook dan gaan we graag met je aan tafel. De koffie staat klaar.

Instagram

Opzoek naar nog meer inspiratie? Bekijk de tafels die wij recent geleverd hebben op Instagram.

Woonmaanden actie!

Ontvang een bijzettafel ter waarde van €399 cadeau bij aanschaf van een eettafel of salontafel (vanaf €950).

Geldig van 20 oktober tot en met 30 november!